Falles

Dissabte passat les Falleres Majors de Bétera van rebre els blusons oficials de la localitat com a distinció a les màximes representants de les pròximes festes falleres. Un acte al que va assistir la Junta Local Fallera al complet per tal d’acompanyar a les màximes representants de la festa fallera.

Juanjo, propietari de la casa d’indumentaria valenciana “El Repunt” va ser l’encarregat de fer entrega dels blusons, els quals han sigut confeccioants i brodats per ell mateix.

La primera en rebre el seu blusó va ser Paula, la Fallera Major Infantil i seguidament Mª José, la Fallera Major de Bétera. Finalment, David Aloy, President de la JLF rebia el blusó que lluirà la Junta Local Fallera.  El president de la JLF i l’Alcalde, Germán Cotanda, varen pronunciar unes paraules d’agraïment i felicitació pel gran treball realitzat.

En finalitzar l’entrega la comitiva va acudir al Saló Azhor de Bétera per gaudir del Sopar d’Acomiadament on Falleres Majors i Presidents 2013 de totes les comissions, aixó com amics i familiars els esperaven.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment