Falles

El pròxim 9 de novembre Bétera viurà per primera vegada en la seua història l’Exaltació a de les primeres Falleres Majors de la localitat, un acte realment important tant per a elles com per a la Junta Local Fallera i per al món faller de la localitat. L’objectiu és que tant Mª José Granell com Paula Ros visquen una vesprada única al costat de tots els ciutadans de Bétera que vullguen acompanyar-les.

Bétera.com, com sempre fa, ha volgut anar un poquet més enllà i esbrinar com serà aquest acte per avançar alguns detalls als nostres lectors, i la Junta Local Fallera de Bétera, molt amablement,  ens ha avançat qüestions com estes:

L’acte consistirà en una recepció a les 17:30 hores al Castell de Bétera per part de les Falleres Majors de Bétera, les Falleres Majors i Presidentes de les cinc comissions falleres del poble, a més de la recepció de les Juntes Locals Falleres convidades. A les 18:00 hores, conclourà la recepció i passaran a signar el Llibre d’Honor. En acabar acudiran en cercavila fins a l’Auditori de la Casa de la Cultura on tindrà lloc l’acte protocolari en si.

“Des de la JLF estem treballant i pensant en l’acte des del mateix dia 9 de juny, dia en què varen ser triades. És l’acte més solemne i protocolari de l’any, i com a tal, requereix d’una preparació doble i tindre molta cura de tots els detalls per tal de que tot vaja amb l’odre amb què toca. Esperem que Paula i Mª José recorden aquest dia amb moltíssima emoció, i per això l’esforç i la dedicació que estem fent des d’esta JLF i l’Ajuntament és molt gran”, afirmen des de l’organització.

Tal com ens expliquen és un acte pensat per a elles ja que són qui representen a tot el col·lectiu faller de Bétera i per aquest motiu, “totes les comissions i tots els fallers s’han de veure representants amb les Falleres Majors del poble, falleres que són portadores del nom de Bétera per tota la Comunitat; no obstant això, les comissions també tindran una representació a l’escenari”.

A més a més, la Junta Local Fallera ha volgut fer un homenatge a tots els membres de JLF que han traballat i treballen des que es va constituir aquesta entitat, “en aquest sentit, rebràn de la mà de les Falleres Majors de Bétera una insignia commemorativa”.

És un acte que està totalment obert al públic en general, falleres i falleres, beterenses i no beterenses, “el dia 9 de novembre tenim una cita, una cita que a més será histórica, ja que tindrà lloc l’Exaltació de les primeres Falleres Majors del poble. L’acte on se’ls imposarà les bandes de Falleres Majors, marcant un abans i un després en la historia fallera de Bétera”, afirmen desde la JLF.

I ens avancen que també hi haurà algunes sorpreses per a les grans protagonistes però per veure-ho haureu de d’estar allí el dia 9 de novembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment