Falles

La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat per a la nit del dijous 31 d’octubre la ja tradicional “Festa de Halloween”. Encara que és una festa amb origen als EUA a Espanya cada vegada se celebra més aquesta efemèride vigília del Dia de Tots Sants.

A les 23:15 hores les cinc comissions falleres, juntament amb la Junta Local Fallera i les Falleres Majors de Bétera, es reuniran a La Glorieta per donar inici a la cercavila. Els fallers recorreran alguns dels carrers del nostre poble tots ataviats amb les seues millors disfresses i repartiran caramels als xiquets.

A més enguany anar ben disfressat té premi, no val qualsevol vestimenta, cal donar autèntica por i qui ho aconseguisca tindrà premi ja que la Junta Local Fallera ha organitzat un concurs de disfresses on premiarà a les tres millors en cadascuna de les categories: infantil i major. Finalment, tota la comitiva es dirigirà a la falla La Barraca per a continuar la festa amb una gran discomòbil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment