Falles

La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat per a la nit del dijous 31 d’octubre la ja tradicional “Festa de Halloween”. Encara que és una festa amb origen als EUA a Espanya cada vegada se celebra més aquesta efemèride vigília del Dia de Tots Sants.

A les 23:15 hores les cinc comissions falleres, juntament amb la Junta Local Fallera i les Falleres Majors de Bétera, es reuniran a La Glorieta per donar inici a la cercavila. Els fallers recorreran alguns dels carrers del nostre poble tots ataviats amb les seues millors disfresses i repartiran caramels als xiquets.

A més enguany anar ben disfressat té premi, no val qualsevol vestimenta, cal donar autèntica por i qui ho aconseguisca tindrà premi ja que la Junta Local Fallera ha organitzat un concurs de disfresses on premiarà a les tres millors en cadascuna de les categories: infantil i major. Finalment, tota la comitiva es dirigirà a la falla La Barraca per a continuar la festa amb una gran discomòbil.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment