NotíciesOci i Cultura

L’Ateneu Cultural de Bétera ha suspès la Fira de la Carbassa programada per aquest dissabte a la tarda amb l’objectiu d’assistir a la manifestació convocada pel Comitè d’Empresa i els sindicats de RTVV.

Segons anuncia el bloc de l’entitat “la societat civil valenciana, inclòs l’Ateneu de Bétera, hi dona suport massivament. Les manifestacions es fan per exigir el manteniment de RTVV i l’aplicació de la sentència del TSJCV que declara nul l’ERO”.

Com que la manifestació és a les 18.00 hores a València, l’Ateneu de Bétera ha decidit suspendre la tercera edició de la Fira de la Carbassa i substituir-la per un sopar popular al finalitzar la manifestació on els assistents podran portar les receptes elaborades amb carbassa per a l’ocasió .
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment