NotíciesOci i Cultura

Com cada any per aquestes dates arriba a Bétera un dels esdeveniments culturals més importants de la localitat : la Mostra de Música i Balls Tradicionals organitzada per l’Associació Cultural l’ Aljama.

La sisena edició se celebrarà el proper dissabte 14 de desembre a la Casa de la Cutura de Bétera i per a aquesta ocasió l’entitat ha preparat amb molta il·lusió i esforç una mostra de balls variada que comptarà amb la paticipació de l’ esbart Català de Dansaires de la ciutat de Barcelona que seran presentat per Vicent Partal i el grup de danses Carrascal d’Alcoi que seran presentats per la periodista Amàlia Garrigós .

Aquest any la mostra estarà presentada per Siona Ricart i Pep Ricart i la recaptació de la taquilla , 4 euros els adults i 2 euros els xiquets, anirà a benefici de Càritas La Puríssima.

Vos podem avançar que l’esbart Català de Dansaires de la ciutat de Barcelona oferirà un recorregut per la geografia de Catalunya, tot fent camí cap a Bétera, a través d’una mostra de danses del seu extens territori.

Per la seua banda el Grup de Danses Carrascal ens oferirà les danses del tradicional ban reial que se celebra a Alcoi cada 4 de gener i en el qual majors i xiquets ixen de casa per rebre un personatge màgic: el tio Piam.

L’Aljama de Bétera ha preparat per a aquesta ocasió una xicoteta representació dels treballs que realitzaven les dones a finals a la fi del segle XIX i principis del XX. Aquesta entitat ha preparat també una actuació molt especial en la qual mares i fills compartiran escenari i per finalitzar, els ballarins de l’Aljama realitzaran un recorregut en el temps mitjançant la música, els balls i la indumentària.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment