Oci i Cultura

El proper diumenge, 22 de desembre a les 19.00, l‘Ateneu de Bétera inaugura la quarta Fira comarcal de llibres i música que organitzenaquesta entitat, l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria i l’Escola Gavina.

Per a la inauguració l’Ateneu de Bétera comptarà amb una part de les “Sis veus per al poeta Estellés” que presentaran diumenge el disc acabat d’enfornar als estudis de Dénia, amb producció del mateix Carles Dénia. Una joia que serà sens dubte el disc de Nadal, un encontre entre els versos del poeta i l’estil valencià de fer música.

Al llarg dels dies d’obertura hi haurà presentacions de llibres, recitals de poesia, conta-contes i tast de vins. La Fira estarà oberta els dies 22, 23, 24, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de 18.00 a 21.00 hores.

Però abans que els llibres desembarquen a Bétera el dissabte 21 de desembre, a les 19.30, els amants de la música podran gaudir a l’Ateneu de dos noves veus de la música catalana com són Meritxell Gené i Jordi Montañez.

Meritxell Gené  presenta el seu últim treball discogràfic, anomenat “Així t’escau la melangia” un disc d’homenatge al poeta lleidatà Màrius Torres. y Jordi Montañez presenta el seu segon disc, “Cançons d’ara”. El títol del disc està inspirat en l’article “Ens calen cançons d’ara” considerat un dels textos fundacionals de la Nova Cançó Catalana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment