Falles

Este dissabte, dia 25 de gener, és la data asignada a la comissió de la Falla Gran Vía del Sur per a que celebre el dia gran del seu exercici faller. Es tracta de la Presentació i Exaltació dels màxims representats d’aquesta comissió per a les falles 2014: la xiqueta Paula Hernández i Carrasco, Fallera Major Infantil; el xiquet Asier Fuster i Martínez, President Infantil i la senyoreta Sandra Martínez i García, Fallera Major.

Ja fa uns mesos que varen ser nomenats per la seua comissió per a desempenyar un càrrec tan important i des d’aleshores no han parat de preparar-se per a estar radiants el proper dissabte. A falta de pocs dies, hem parlat amb ells i aseguren estar molt contents i emocionats perquè falta ben poc per cumplir un dels seus somnis, a la vegada que es troben un poc nerviosos. Tots tres desitgen escoltar la música i l’olor a pólvora a les portes de sa casa juntament amb la càlida recepció de tota la seua comissió.

Per altra banda, des de la Directiva de la Gran Via del Sur ens conten que tot està pràcticament organitzat i a l’espera que arribe el dissabte, tancant un cicle i iniciant-ne un altre nou. “Un acte com la Presentació requereix de molta preparació previa, hi ha infinitat de coses que controlar i que el públic en general, de vegades, ni se n’adona, com per example les músiques d’entrada dels màxims representats o també el moment de la pujada del teló, però tot això està més que assajat per a que quan arribe el moment, tots, públic, fallers i els grans protagonistes, ho disfruten”.

Durant tota esta setmana, la comissió prepara l’Auditori de la Casa de la Cultura  de Bétera per a aquest  gran acte. Des del decorat fins a les flors, passant pels assajos de guió, balls valencians o play-backs, i és que un nombrós grup de fallers cada vesprada s’acosta per a ajudar en els preparatius.

La dinàmica de l’acte, ens comenten, serà la propia de tots els anys amb xicotetes variacions. Els representants de 2013, a l’escenari esperaran l’entrada dels nous representants a qui passaran el testic, mentre imposen les bandes a les respectives Corts d’Honor. Els presentadors de la comissió infantil serán Aurora Campos i Emilio Pacho mentre que Raquel Muñoz juntament amb Joan Antoni Batlle seran els encarregats de presentar a la comissió major. A més a més, Batlle serà el mantenidor de Paula i Sandra.

La cita este dissabte a les 17.00 hores en la Casa de la Cultura per gaudir de l’espectacle i veure desfilar als prop de 180 fallers dels 250 que formen aquesta nombrosa comissió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment