Falles

expo-ninot

Bétera inicia els seus actes prefalles este dissabte 1 març i ja no pararan fins la matinada del 20. Les comissions del poble estan convocades, dissabte, a les 23:00 hores en la Glorieta, on acudiran amb els seus ninots candidats de lliurar-se de les flames. L’acte d’entrega dels ninots indultats és un dels més esperats pels representants de cada exercici faller ja que comencen a veure com els esbossos dels seus monuments van tornant-se una realitat.

exp ninot 2014Una comitiva de fallers encapçalada pels ninots indultats i Falleres Majors i Presidents de cadascuna de les comissions partirà cap a l’Ajuntament Vell on una volta més albergarà l’Exposició del Ninot.

A les portes de l’Ajuntament Vell, les Falleres Majors de Bétera, Paula i Mª José, juntament amb representants de la Junta Local Fallera i de la Corporació Municipal, donaran recepció a les comissions i als seus ninots. Acte seguit la comitiva al complet es desplacarà fins a la Falla La Barraca que este any es l’organitzadora de la Festa del Ninot amb una discomóvil i molt ambient faller.

L’exposició del Ninot quedarà oberta al públic des del dissabte 8 i fins al divendres 14 en horari de 17 a 20 hores. Recordar al públic que visite l’exposició que podran votar als ninots que consideren mereixedors de l’indult.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment