Foto grupal2

Les comissions falleres de Bétera ja han fet entrega dels ninots que seran candidats a l’indult. L’entrega va tindre lloc la nit del divendres quan les cinc comissions presidides pels seus corresponents ninots realitzaren una cercavila pels carrers del poble fins a arribar a l’Ajuntament Vell, lloc que albergarà l’Exposició del Ninot.

Allí, les Falleres Majors de Bétera, la Junta Local Fallera i el Regidor de Festes rebien els ninots de mà dels màxims representants 2014 de cadascuna de les comissions. L’exposició será inaugurada el proper dissabte 8 de març, en un dia ben ple d’actes fallers i que anunciarem en els propers dies.

L’exposició del Ninot quedarà oberta al públic des del dissabte 8 i fins al divendres 14 en horari de 17:00  a 20:00 hores. Recordar al públic que visite l’exposició que podran votar als ninots que consideren mereixedors de l’indult.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment