FallesNotícies

crida-7-okDemà dissabte Bétera viurà un cap de setmana ple d’actes fallers en què participaran els fallers de les cinc comissions de la localitat. Les Falleres Majors de Bétera, Paula i Mª José, tenen una agenda més que saturada i és que es calcula que durant 15 hores enllacen actes fins a arribar al moment en què donen la benvinguda a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles en l’acte de la Crida.

La jornada donarà inici a les 9:30 hores quan les Falleres Majors de Bétera, juntament amb la Junta Local Fallera, faça entrega als comerços del municipi del Llibret de Festes. A les 12.00 hores les Falleres Majors, el President i Vicepresident de la JLF partiran cap a la capital del Túria per tal d’assistir a la mascletà des del balcó de l’Ajuntament de València, vivint totes les emocions de des de tan privilegiada situació i ben a prop de les màximes representants de les festes josefines.

A les 17.00 horas i a la porta de l’Ajuntament de Bétera, Paula i Mª José rebran a les Falleres Majors de les comissions les quals deixaran constancia del seu regnat al Llibre d’Honor del municipi. En acabar, la comitiva es desplaçarà fins a l’Ajuntament Vell per inaugurar l’exposició del Ninot, la qual quedarà oberta al públic des del dissabte 8 i fins al divendres 14 en horari de 17.00 a 20.00 hores.

Serà a les 23.00 hores quan les comissions falleres tornen a reunir-se per tal d’assistir a l’acte de la Crida des de Casa Nebot. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcalde i President Nat de la JLF, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment