crida-7-okDemà dissabte Bétera viurà un cap de setmana ple d’actes fallers en què participaran els fallers de les cinc comissions de la localitat. Les Falleres Majors de Bétera, Paula i Mª José, tenen una agenda més que saturada i és que es calcula que durant 15 hores enllacen actes fins a arribar al moment en què donen la benvinguda a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles en l’acte de la Crida.

La jornada donarà inici a les 9:30 hores quan les Falleres Majors de Bétera, juntament amb la Junta Local Fallera, faça entrega als comerços del municipi del Llibret de Festes. A les 12.00 hores les Falleres Majors, el President i Vicepresident de la JLF partiran cap a la capital del Túria per tal d’assistir a la mascletà des del balcó de l’Ajuntament de València, vivint totes les emocions de des de tan privilegiada situació i ben a prop de les màximes representants de les festes josefines.

A les 17.00 horas i a la porta de l’Ajuntament de Bétera, Paula i Mª José rebran a les Falleres Majors de les comissions les quals deixaran constancia del seu regnat al Llibre d’Honor del municipi. En acabar, la comitiva es desplaçarà fins a l’Ajuntament Vell per inaugurar l’exposició del Ninot, la qual quedarà oberta al públic des del dissabte 8 i fins al divendres 14 en horari de 17.00 a 20.00 hores.

Serà a les 23.00 hores quan les comissions falleres tornen a reunir-se per tal d’assistir a l’acte de la Crida des de Casa Nebot. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcalde i President Nat de la JLF, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment