FallesNotícies
fallas-2ok

  • Dissabte 15 de Març
A les 23.00h: en la Falla Gran Via de l’Est començarà “Cantà a les Falleres Majors i Presidents” de les respectives comissions i a les Falleres Majors de Bétera. El recorregut passarà després per la Falla La Barraca, Falla Carraixet, Falla Xunqueral, Falla Gran Via del Sur i conclourà a la porta de l’Ajuntament, on es cantarà a les Falleres Majors de Bétera (aprox. 1.00h).
 -A les 24.00h: Plantà oficial dels monuments infantils i majors.
  •  Diumenge 16 de març
 -A les 11.00h: Visita del Jurat per a valorar els monuments fallers.
 -A les 17.00h: A la glorieta del municipi, inici de la cercavila fins a la Casa de la Cultura de Bétera on les Falleres Majors de Bétera faran entrega dels Premis als Monuments Fallers.
  •  Dilluns 17 de març
 -A les 17.00h: Concentració de totes les comissions falleres a la Glorieta per a donar inici a la Cavalcada Fallera pels carrers del nostre poble.
-A les 22.00h: Les Falleres Majors de Bétera anirán a la Ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats de la ciutat de València, com a representació a la Verge de totes les Falles de Bétera.
  •  Dimarts 18 de març
 -A les 17.00h: Concentració de les comissions falleres a la Glorieta per fer Ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats. Les Falleres Majors de Bétera tancaran l’ofrena i seguidament, es cantarà l’Himne Regional.
  •  Dimecres 19 de març
 -A les 11.00h: Concentració de les Comissions a la Glorieta per a fer una cercavila pels carrers del poble i Ofrena Floral de les Falleres Majors a Sant Josep a l’Església de la Puríssima.
-A les 12.00h: Misa en honor a Sant Josep, a l’Església dels Desamparats.
-Des de les 13.30h: Mascletà de les Falles del poble per ordre de Premi. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presència a cadascuna de les comissions falleres en la disparà de les seues mascletaes.
-A les 17.00h: Concentració de les comissions a la Glorieta per a fer Ofrena al Xiquet de Bétera i Cantà al parc Xiquet de Bétera. Les Falleres Majors de Bétera tancaran l’ofrena. També acomiadament de totes les comissions falleres a la Glorieta amb la tradicional disparà de traques.
-A les 22.00h: Cremà dels Monuments Infantils. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presència en la cremà del monument infantil guardonat amb el primer premi.
-A partir de les 23.30h: Cremà dels Monuments Majors per ordre de Premi. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presència en cadascuna de les comissions falleres en la cremà dels seus monuments.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment