FallesNotícies

Bétera ja coneix qui seran les Falleres Majors del poble per a 2015. Anit, reunida la Junta Local Fallera, les urnes es van obrir i les dos botlletes que hi havien tenien els noms de la xiqueta Mª José Gelde i Granell i de la senyoreta Lorena Cremades Izquierdo, les quals seran nomenades Fallera Major Infantil de Bétera i Fallera Major de Bétera, respectivament.

falleres majors betera 2015La noticia apenes tardava uns minuts en donar-se a conèixer ja que la Junta Local es va dirigir a l’Ajuntament amb els noms, on esperava el Regidor de Festes i l’Alcalde del poble per telefonar a les afortunades.

La primera en rebre la telefonada de l’Alcalde i l’enhorabona de tots va ser la xiqueta Mª José Gelde, qui va manifestar estar molt contenta i emocionada i que té moltíssimes ganes de representar a Bétera com la seua Fallera Major Infanil. Precisament en el moment de la telefonada es trobava juntament amb sa tia, Mª José Granell, actual Fallera Major de Bétera qui també va manifestar estar molt emocionada al saber que la seua neboda tindrà l’oportunitat de a viure el càrrec que ella ocupa.

Seguidament des de l’Ajuntament es telefonava a la senyoreta Lorena Cremades a qui també va pillar de sorpresa ja que no s’esperava que el fallo anava a produir-se anit. També va expresar els seus sentiments i va dir que estaba plena de satisfacció per poder representar per tot arreu al seu poble. Reconeix que ha seguit l’agenda de les actuals Falleres Majors, Paula i Mª José, i que des del dia que varen ser proclamades, ella també volia arribar a representar el més alt càrrec del món faller de Bétera.

A les felicitacions de l’Ajuntament i de la Junta Local Fallera al complet, també es va sumar el President de la Falla Gran Vía del Sur en nom de tota la seua comissió, ja que les dos candidates que aquesta comissió va presentar finalment es convetiran en Falleres Majors de Bétera.

Així doncs, les futures Falleres Majors comencen des de ja mateix amb els preparatius per a l’acte de l’Exaltació el qual donarà l’inici oficial al seu regnat. Aquest acte està previst que siga a principi de novembre, segons apunten des de la Junta Local Fallera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment