FallesNotícies

La Junta Local Fallera de Bétera, reunida anit en Junta Extraordinària, va dur a terme l’acte d’elecció del nou President de la Junta Local Fallera de Bétera després de la renúncia del, fins ara President, David Aloy Martín.

betera pte“Una Junta Local jove, però molt activa”, així la defineix David Aloy, i és que en aquest curt període de temps, s’han introduït multitud d’actes fallers nous i modificats d’altres ja existents, sempre buscant el consens de tots els Presidents. A més, la figura de Fallera Major de Bétera va ser una aposta gran que es varen marcar des de l’inici d’esta Junta i que per primera volta en la història del poble, Bétera va tindre màximes representants a les falles 2014. Altre gran repte aconseguit per David Aloy i la seua Junta Local Fallera va ser el fet de poder desfilar per l’Ofrena de València, i del que 21 Juntes Locals més també varen disfrutar.

Per tancar la seua intervenció David Aloy va voler manifestar el treball realitzat per tot el seu equip durant els 6 anys que porta la Junta Local Fallera de Bétera en actiu. Sis anys que han fet que les falles de Bétera siguen conegudes en tota la Comunitat. A més a més va dirigir-se al nou President Jose Mª Asensi a qui va oferir tot el seu suport.

Per la seua part, Jose Mª, en la seua primera intervenció es va comprometre a treballar per tots els fallers que viuen la festa en Bétera i va agrair al seu antecessor el seu treball i dedicació. Va assegurar que com a President de la JLF sempre buscaria “el benefici comú de totes les Falles de Bétera” i va tancar la seua intervenció donant les gràcies per la confiança mostrada i va refermar que sempre estarà al costat del col·lectiu faller.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment