Oci i Cultura

Pau Alabajos en Bétera

Aquest divendres, 23 de maig, els amants de la poesia tenen una cita ineludible a la Casa de la Cultura de Bétera on estarà Pau Alabajos oferint un recital d’algunes de les peces del poemari “Mural del País Valencià” del poeta Vicent Andrés Estellés acompanyat al piano pel pianista Francesc Gamon.

El cantautor de torrent oferirà un recital d’una quinzena de peces que formen part d’un llibre-disc que inclou la transcripció dels poemes elegits per Alabajos i també d’un text del musicòleg Josep Vicent Frechina sobre la importància de ‘Mural del País Valencià’ en la reconstrucció de la identitat valenciana.

Entre les peces que els assistents podran escoltar es troben títols com “A la meua dona”, “Delcaració de principis”, “Valencians que han traït al nostre poble” o “Assumiràs la veu d’un poble”.

El preu de l’entrada serà de 7 euros i es podran comprar a taquilla i de manera anticipada a l’Ateneu Cultural de Bétera, entitat que ha col·laborat en aquest espectacle que se celebrarà divendres a les 22.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment