Falles
Com ja va sent una tradició, al més de Maig la Falla Gran Via del Sud proclama als que seran els seus màxims representants per a les Falles vinents. Recent iniciat l’exercici faller, el casal s’ompli d’il·lusió els dissabtes de Maig i és que succesivament Sara, Iván i Mª Ángeles varen ser proclamats com els màxins representants en un ambient festiu i ple d’emocions ben acompanyants amb tota la comissió a més d’amics i familiars.
Falla GV Sud 2015President Infantil: Iván Saez García
Fallera Major Infantil: Sara Llistó Matamoros
Fallera Major: Mª Ángeles Garañana Escribano
President: Vicente M. Miret González
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment