EsportNotícies

El passat cap de setmana  es va celebrar a Altafulla (Tarragona) el Campionat d´Espanya de Triatló Sprint per a les categories Cadet-Junior-Sub 23-Èlit i Grups d´Edat.

IMG-20140524-WA0005Les triatletes del CEA Bétera, Ana Climent, Noelia Juan i Marina Zaragoza aconseguiren guanyar la competició en categoria junior femení per equips, millorant el segon lloc que un mes abans i a la localitat de Avilés es va aconseguir al Campionat d’ Espanya de Duatló.

Estos dos èxits als calendaris nacionals els permet entrar en la relació d’ esportistes que están catalogats com a Esportistes d’Elit a la Comunitat Valenciana. Les tres es mostraven molt contentes pel resultat aconseguit. Aquest dos resultats han sigut un alicient per intentar millorar en proves futures. Pendents per a aquesta temporada encara queden el Lliga Nacional de Clubs a Santander  i el seu objectiu serà situar-se a primera divisió i estar entre els 12 millors clubs d’ Espanya.

A més tindran el Campionat Autonòmic d’ Aquatló al Juliol i el de Triatló Sprint al Setembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment