La nit del 14 d’agost, vigília del dia de la festa gran, els carrers del centre històric de la localitat acullen des de fa set anys un espectacle únic i propi de Bétera.

aljama beteraL’Associació Cultural l’Aljama de Bétera ha preparat un taller per a tota la gent que tinga interès en participar en les Danses de Bétera la nit del dia 14 d’agost a les Festes d’Agost de 2014.

Danses 2014 beteraEl taller es completament gratuït i va dirigit a tota la gent que vullga ballar les Danses més tradicionals de Bétera durant aquesta nit tan especial.

El taller d’estiu tindrà lloc els dies 7, 14, 21, 28 de juliol  i 4 d’agost al saló d’actes de Edifici La Peña a les 20.00 hores. Des de l’Aljama de Bétera conviden a tots aquells que vuiguen aprendre a ballar i per tal de ser un dels protagonistes de la nit de les danses, només has d’acudir, no importa l’edat.

Danses 2014 beteraDanses 2014 beteraL’any passat van participar 70 persones, que organitzades per l’Associació Cultural L’Aljama de Bétera, van sortir de la Placeta del Sol fins a la Plaça del Mercat. Tots junts van ballar, durant més d’una hora, les diferents modalitats de danses valencianes al so del tabal i la dolçaina del Grup Xe que burrà!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment