Oci i Cultura

S’acosta el cap de setmana i amb el els concerts a l’aire lliure a l‘Ateneu Cultural de Bétera que no para de programar activitats per als ciutadans de Bétera. Aquest cap de setmana els amants de la música podráun gaudir de tres concerts molt diferents entre si però igual d’enriquidors.

cartell-28-juny mai maiEl divendres 27 de juny, a les 22.30, el cantautor alcoià Hugo Mas ens presenta “Una nit per Ovidi”. Abans hi haurà sopar popular; podeu reservarentrepà+picadeta+beguda per 5 euros, fins el dijous 26, a ateneubetera@gmail.com.

El dissabte 28 de juny, diada de rock en valencià. Des de les 20.00, tres grups: El trineu tanokaMake som are us i Mai Mai. I després, festa surf i rock amb punxa-discos.

El diumenge 29 de juny, a les 19.30concert de violí i piano amb Maria Gil, violí, Nel Cardo, violí, José Ramón Gil, pianista acompanyant, i la direcció artística de Pilar Mor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Em pareix perfecte, de categoria, encara que he de dir-vos que la meua filla, no té edat per a este tipus de música i sí, que per a poder portar-la al Cine d’estiu a veure pel•lícules d’estrena a 4,50€!!!!!
    Voldria saber la programació del Cine d’estiu, podria ser?
    No podeu pujar-la al vostre periòdic?
    Espere que isquen els comentaris
    Gràcies!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment