Les comissions falleres de Bétera, com ja va sent habitual a l’inici de juliol, tenen una cita este dissabte dia 5 de juliol per disputar el Campionat de Jocs de Taula organtizat per la Junta Local Fallera de Bétera i amb la col·laboració dels Majorals 2015 i l’Ajuntament de Bétera. Concretament es jugaran les modalitats de truc, parxís i xinxón.
truc beteraA més a més els infantils també hi podran participar amb la modalitat parxís infantil. La jornada donarà inici al Barracó dels Majorals, situat a l’Albereda de Bétera, a les 16:30 per a la modalitat de truc, i a les 17.00 hores la resta de jocs.
Ja amb les llistes de participants tancades, la JLF apunta que cada volta hi ha més participació de totes les comissions i que sense dubte sempre és una jornada festiva on prima la germanor fallera. En esta edició, sols en la modalitat de truc s’han apuntat 25 parelles reafirmant-se un any més com la modalitat més disputada. A més dels nombrosos participants, molts són els curiosos que s’apropen a vore jugar als fallers que durant varies hores.
El lliurament de premis serà conduit per les Falleres Majors de Bétera, la xiqueta Paula Ros i Ferrera i la senyoreta Mª José Granell i Baena, al mateix recinte on es disputa.”
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment