Falles

La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat per al proper cap de setmana els Campionats Esportius. Durant tot el diumenge, 20 de juliol, es disputaran les modalitats de futbol sala, padel i frontó al Poliesportiu de Bétera.

cartell campionats esportius 2015 beteraAmb una forta participació, una centena d’inscrits en aquesta edició, les cinc comissions falleres de la localitat gaudiran d’una jornada lúdico-esportiva des de bon matí. Concretament, a les 9:30 hores un total de 25 persones s’han apuntat per començar el diumenge amb molt de ritme en una masterclass d’aquagym la qual donarà inici a l’acte festiu.

Paral·lelament, 5 equips de futbol sala iniciaran la tradicional “lliga”. A més a més, les pistes de padel i frontó també estarán abarrotades de públic i és que 10 parelles en cadascuna de les modalitats lluitaran per alçar-se amb el triomf.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment