NotíciesRacó del lector

matadero beteraSi, ja sé que ningú escolta Ràdio Bétera, o molt poca gent. Per això no hi ha queixes sobre el seu contingut o graella. Però com m’imagine que paguem molta pasta, algú sap quant?, que surt de la butxaca dels beterans, tinc, tenim, dret entre altres coses:

Que una part important del la radiació musical siga en valencià, fins al dia d’avui sembla que està prohibit. Tot és castellà, anglès, francès, una mica d’italià i unes poques vegades fins grec. Insistisc, valencià res de res.

Al web de l’Ajuntament hi ha moltes associacions culturals i esportives, locals. Per què no s’informa de les seues activitats?
Si és de l’Ajuntament, és a dir de tots els ciutadans, qui gestiona Ràdio Béterá
Estic parlant d’un tema tabú?

Salutacions i somriures
Un Colero de tants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. La radio municipal nos cuesta una pasta gansa a todos los ciudadanos, sin contar lo que costó ponerla en marcha. ¿Quién es el responsablé Digo yo que será el Concejal de Prensa, Medios de Comunicación, Publicidad y Juventud.
    Desde luego que no la escucha nadie o casi nadie, de ahí que existan pocas quejas. Yo solo recuerdo una que hacia referencia a los Plenos Municipales porque cuando se hablaba de ellos solo se recogían las opiniones del concejal portavoz del PP.
    Esta radio, supuestamente sustituye el conocido TeleBando que era un servicio bastante seguido por los ciudadanos a través de los televisores y que no le costaba al Ayuntamiento ni un solo euro.
    ¿Es un tema Tabú? No lo se, pero como otros muchos que están desangrando nuestro ayuntamiento.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment