Notícies

noche humor beteraLa Setmana de la Joventut de Bétera continua a la localitat amb les activitats planejades per l’àrea de Joventut de l’ajuntament. Aquesta divendres 18 juliol, a les 22.00 hores, és el torn de l’humor en el Poliesportiu Municipal.

Per només 3 euros, el públic podrà gaudir a l’aire lliure d’una nit plena de jazz, cançons versionades per a l’ocasió, monòlegs i altres actuacions preparades amb l’objectiu gaudeixi d’una vetllada agradable i divertida.

A més este any també té una finalitat solidària ja que el 25% de la recaptació de la taquilla es destinarà a asoaciaciones solidàries de la localitat.

Setmana de la Joventut

Este any la Setmana de la Joventut ha comptat amb activitats com l’exposició d’un jove artista al Vell Ajuntament, la visita a un celler de Requena o un viatge a Moraira. A més aquest cap de setmana les activitats es multipliquen amb un parc aquàtic per als més xicotets, tirolina i rocòdrom per als aventurers, una exhibició de patinatge o una partida simultània d’escacs.

Una de les cites més esperada serà el dissabte, 19 de juliol, amb la nit dedicada al rock. De 22.00 a 24.00 hores en Frutos Bétera els joves podrien gaudir de l’actuació en directe de quatre joves grups de la localitat: 2º Ronda, Compañía Canina, Harmony y Sospechosos. A més hi haurà sopar, festa de l’espuma i discomòbil per als assistent.

Segons va declarar el regidor de joventut durant el passat ple municipal “es tracta d’una setmana dinàmica, oberta a les propostes de les asociaciones i de la gent jove de la localitat”. D’altra banda la oposició va animar “al responsable de Joventut a que el proper any compte amb els partits de l’oposició perquè no només siga una setmana lúdica sinó que vaja més enllà”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment