Foto: http://apleccampdeturia.blogspot.com.es/

Foto: http://apleccampdeturia.blogspot.com.es/

El mes de setembre una nova edició de l’Aplec de Camp de Túria i ja van tres. Enguany ens desplacem fins l’immillorable entorn de la Serra Calderona i serà Nàquera l’encarregada d’acollir la trobada els dies 12 i 13 de setembre. Consolidem, d’aquesta manera, la voluntat d’estendre l’Aplec arreu dels pobles de la nostra comarca.

Les activitats començaran el divendres a les 18:30 hores de la vesprada amb el pregó i la tradicional cercavila que omplirà els carrers de la localitat de colors, música, danses i muixerangues. L’Aplec de Camp de Túria pretén ser un espai de trobada dels diversos col·lectius de la comarca. En aquest sentit, són més d’una vintena d’entitats comarcals les encarregades d’omplir la programació de l’Aplec amb Fires d’Entitats i d’Artesania, jocs infantils, mostres i tallers de cultura popular, excursions per la Calderona, dinars i sopars populars, xerrades i cercatasques entre altres activitats.

cartell general 3er_negre_baixaqualitatPep Gimeno el Botifarra a l’Aplec

L’oferta musical i la defensa del valencià continuen ben presents en aquesta tercera edició. Enguany podrem gaudir d’una ampla i diversa aposta musical amb Pep Gimeno el Botifarra, Rascanya Fan Club, Candela Roots, Skak al Rei, Smoking Soul’s, Auxili,  Pirat’s Sound Sistema  i PD la Fucktoria.

D’altra banda, enguany, per primera vegada, l’¡irganització habilitarà una zona d’acampada per totes aquelles persones que hi vulgueu fer nit per tal de gaudir de Nàquera, de l’Aplec i de les seues activitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment