NotíciesOci i Cultura

muixaranga-betera-1

El divendres 25 de juliol i dissabte 26 de juliol arriba a la plaça del Mercat de Bétera el Folkestiu 2014 , la tercera mostra d’estiu de música i cultura popular. Dos dies sense descans i amb una programació molt intensa de vesprada i de nit.

Folkestiu 2014Folkestiu, Mostra d’estiu de Música i Cultura Popular, és una iniciativa cultural i festiva que promouen l’Ateneu Cultural de Bétera i l’Associació Cultural l’Aljama amb l’objectiu d’oferir un recull d’espectacles musicals, dansa i activitats culturals basades en el patrimoni musical i cultural popular i tradicional valencià i d’altres pobles de la Mediterrània.

Per a la vesprada de demà divendres i dissabte l’Ateneu a preparat un ampli programa d’activitats en què els assistents podran gaudir d’un taller de danses impartit per l’Aljama, escoltar un conte de la mà de Llorenç Giménez el contacontes, escoltar el particular cant d’estil de Bétera o veure els avanços aconseguits per la Muixaranga del Camp de Túria.

A més durant els dos dies els veïns que s’acosten podran comprar al mercat de productes artesans amb paradetes arribats des de tots els pobles de la comarca. Es tracta d’un esdeveniment pensat perquè tots els veïns ocupen lliurement la seu de l’Ateneu de Bétera, la plaça del Mercat i els carrerons adjacents.

 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment