NotíciesOci i Cultura

Folkestiu 9 betera

L’Ateneu Cultural de Bétera ha tornat a omplir, un any més, la Plaça del Mercat de Bétera de música, danses i tradicions pròpies de la comarca de Camp de Túria. Durant el divendres i el dissabte centenars de persones han acudit per gaudir del Folkestiu 2014, una festa que cada any creix i millora.

Betera.com va estar allí el dissabte a la tarda gaudint de la màgia i l’humor únic de Llorençs el Contacontes primer i de l’evolució de la Mixaranga del Camp de Túria després.

Folkestiu 6 beteraAcompanyats per alguns membres de la Muixaranga del Camp de Morvedre, els de Bétera van demostrar que els quatre anys que porten practicant i assajant comença a donar els seus fruits perquè ja realitzen amb facilitat complexes figures tant a nivell d’estructura com d’alçada.

Des de la colla de la Muixaranga van animar a la gent a anar a enrolar-se en aquesta aventura i formar part d’aquest equip sense importar l’edat, la complexió física o l’estat de forma ja que segons afirmen “es necessita tot tipus de persones”.

Després va arribar el torn de les danses més tradicionals de l’Aljama de Bétera que van ballar al ritme de les cançons d’una gran rondalla formada per músics de la localitat que s’encaboten any rere any a recuperar les cançons més antigues de la localitat i la comarca.

Folkestiu 12 betera

Després del sopar popular va arribar el torn de l’actuació d’Eva Dénia qui acompanyada per Lola Ledesma, Mª Amparo Hurtado, Sílvia Ampolla, Patxi Ferrer i Merxe Martínez van plenar la Plaça del Mercat de música amb el seu espectacle únic titulat “Sis Veus per al Poeta”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment