Festes de Bétera

entrada murta betera 1

Amb la tradicional “Entrada de la Murta” s’ha donat  l’eixida a les festes d’Agost de Bétera 2014. Com cada any els majorals acompanyats per carros de cavalls van omplir de color i olor en una cercavila els carrers del poble.

entrada murta betera 2A les 19.30 hores multitud de persones es van donar cita a les portes del Castell amb ganes que comencen les festes. La llum del capvespre, el castell, els cavalls, la murta i els vestits regionals dels festers formaren una estampa única.

Acompanyant els majorals es trobaven les quatre obreres que vestides de hortolanes. Maria Salavert, Amparo Romero, Sofia Zaragozá i Amparo Latonda repartir pètals i es van fer fotos amb multitud d’amics, familiars i veïns de la localitat. Com cada any la xaranga Che que Bo! posar la banda sonora a aquest acte que anuncia que les festes majors de la localitat ja són aquí.

entrada murta betera 3 entrada murta betera 9 entrada murta betera 8 entrada murta betera 7 entrada murta betera 6 entrada murta betera 5 entrada murta betera 4 entrada murta betera 10

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment