Festes de BéteraNotícies

orquesta vertigoDesprés de la protocol·lària Presentació i Exaltació celebrada ahir al recinte firal, hui les festes de Bétera continuen amb la tradicional partida de Pilota Valenciana i el divertit concurs de paelles. Després del concurs els assistents podran gaudir de la música de l’Orquestra Vértigo.

Dimecres 13 d’agost

11.00 hores. Cercavila d’ Obreres i Majorals.

18.00 hores. Gran partida de Pilota Valenciana.

21.00 hores. Concurs de paelles. Inscripció al barracó dels Majorals 2014 a partir del dia 1 d’agost. Places limitades. Cada participant haurà de portar una paella per a 1 kg d’arròs, ferros, paleta i un poal. En acabar el concurs, gran nit amb l’ Orquesta Vértigo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment