Festes de BéteraNotícies

orquesta vertigoDesprés de la protocol·lària Presentació i Exaltació celebrada ahir al recinte firal, hui les festes de Bétera continuen amb la tradicional partida de Pilota Valenciana i el divertit concurs de paelles. Després del concurs els assistents podran gaudir de la música de l’Orquestra Vértigo.

Dimecres 13 d’agost

11.00 hores. Cercavila d’ Obreres i Majorals.

18.00 hores. Gran partida de Pilota Valenciana.

21.00 hores. Concurs de paelles. Inscripció al barracó dels Majorals 2014 a partir del dia 1 d’agost. Places limitades. Cada participant haurà de portar una paella per a 1 kg d’arròs, ferros, paleta i un poal. En acabar el concurs, gran nit amb l’ Orquesta Vértigo.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment