Notícies

COETA-BETERA-32Este diumenge serà un d’aquests dies de festa mítics que ningú a Bétera oblidarà durant la resta de l’any i és que arriba un dels actes que més agrada als amants de la pólvora i com no, als Majorals, que en alguns casos ho són només per viure des de dins la gàbia la “Coetà del Gos”. Com cada any aquest es converteix en un dels actes més vistos i seguits pels ciutadans que no tenen por el soroll, el foc ni la pirotècnia.

Per als coeters més menuts la cita serà  a les 19.00 hores per a d’ells l’Asociación Amics del Coet de Bétera ha preparat com cada any una Coetà Infantil en la que sols podran participar els socis infantils amb l’equipatge necessari per anar ben protegit: casc, mono i guants.

coeta beteraDesprés arribarà el torn dels Majorals que en els seus calaixos de fusta portaran la pólvora necessària per gairebé durant una hora fer vibrar a tots els que s’acosten a la gàbia a gaudir del foc.

A la Nit del Rock s’apoderarà del recinte firal, hi enguany el públic podrà gaudir de la mítica banda Reincidentes, Varea i Grupo Zener.

Diumenge, 17 d’agosto
10:30 hores. Oració del Rosari i Missa.
11.00 hores. Cercavila d’Obreres i Majorals.
18.00 hores. Mercat Medieval.
19.00 hores. Coetà del Gos per als més menuts.
21.30 hores. Gran Coetà del Gos.
23.00 hores. Nit de Rock amb l’actuació de Varea y la banda – Reincidentes i Grupo Zener.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment