Festes de Bétera

sopar popular 3

Ahir a la nit gairebé 400 persones van acudir al sopar popular celebrada a l’Albereda de Bétera. A les 20.00 hores ja es podia veure una llarga cua per assistir a aquest sopar en què els veïns de Bétera es troben, relacionen i parlen, sobretot, de les festes que estan vivint intensament.

sopar popular 1

sopar popular 4Entre apetitosos entrepans de pernil, pernil dolç, formatge, llonganissa i empanadilles de tomaca, olives i cacaus per picar va transcórrer esta divertida sopar que s’ha convertit en una cita obligada per a tots aquells que tenen els tiquets corresponents de les targetes dels Majorals.

Al acabar de sopar es replegaren les taules i a les 23:00 va començar la espectacular Festa Baccanali, una festa que va arribar directament des d’Eivissa a Bétera i que va fer ballar a tots fins quasi les quatre de la matinada. Sobre l’escenarino només va haver música també espectacle amb animació, ballarines, llums làser i molta molta festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment