Festes de Bétera

A poc a poc les festes de Bétera van arribant al final però hui és un d’aquells dies que els Majorals de Bétera estan esperant amb ganes ja que hi ha cavalcada de disfresses i molta festa a la nit amb l’actuació d’Henry Mendez.

cabalgata-betera-4

El president dels Majorals, David Hurtado, afirmava fa uns dies que estaven guardant forces per esta nit “tenim moltes ganes que arribe dimecres per gaudir de les disfresses i l’espectacle d’Henry Mendez i de tot l’equip de Maxxima Summer Party XXL. Doncs bé dimecres ja ha arribat i la cita serà aquesta mateixa nit a partir de les 23.00 hores. El ball, la música i la diversió estan més que assegurats per cremar i un dels últims cartutxos de les festes.

Henry Mendez BeteraDimecres 20 d’agost

10:30 hores. Oració del Rosai i Missa.

11.00 hores. Cercavila d’Obreres i Majorals.

19.00 hores. Cavalcada de disfresses pels carrers del poble. Eixida des del Poliesportiu.

23.00 hores. Gran concert de Henry Mendez amb tot l’equip de Maxxima Summer Party XXL, tematitzat amb la Festa Cirkaos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment