Festes de BéteraNotícies

Obreras-y-Mayorales-20141Les festes de Bétera 2014 arriben hui al seu final. A partir de les 12.00 hores tindrà lloc una de les tradicions més originals de quantes se celebren a la localitat: l’entrega de “els bolletes”.

Com cada any les Obreres de 2014 lliuraran el testimoni a les Obreres de 2015 que a estes hores encara desconeixen que des de hui i fins el 22 d’agost de l’any que es convertiran en protagonistes absolutes de Bétera. Les seues cases s’ompliran de confeti i els Majorals de 2015 les portaran de cercavila pels carrers de Bétera per presentar-les als veïns.

Les dues dones casades i les dos xiques solteres ja eixiran esta mateixa vesprada en la processó de la vuitava que recorre el casc antic de Bétera. I aquesta nit seran presentades davant de tothom a l’escenari del recinte firal just abans que la cantant Soraya pose el punt i final a les festes d’enguany.

soraya_arnelas-sin_miedo-frontalDivendres 22 d’agost

10.00 hores. Recollida d’Obreres per part dels Majorals.

11.00 hores. Santa Missa de la Vuitava, a continuació es confeccionaran “Les Bolletes” per l’elecció de les Obreres 2015.

20.00 hores. Solemne processó de la Vuitava i emotiu acomiadament d’Obreres i Majorals 2014.

23.30 hores. Fi de Festa. “Varietats” amb l’actuació especial de Soraya. Durant el descans es presentaran les Obreres i Majorals del 2015.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment