Notícies

Unes s’acomiaden tristes i cansades d’un any inoblidable i altres comencen a viure el somni de ser Obreres de Bétera. Hui la localitat ha viscut un d’eixos dies únics que fan que la tradició continue: l’elecció de les noves Obreres de 2015.

Com cada any la gent s’amuntonava a les portes de l’Església de la Puríssima perquè començara aquesta cercavila tan especial que cada any canvia la vida de quatre famílies de Bétera.

La primera a lliurar la seua “bolleta” ha sigut Maria Salavert qui al número quatre del carrer Boil, just davant del Castell de Bétera, ha anat a buscar el seu homònima, Maria Lucas qui ha recollit feliç el testimoni com a nova Obrera Soltera de 2015. Com mana la tradició els nous majorals li han posat la samarreta identificativa i els festers d’aquest any han omplert sa casa de confeti mentre la música de la xaranga anunciava que la primera obrera de 2015 ja estava triada.

obreres 11 obreres 12 obreres 4 obreres 19

Sofía Zaragozá ha sigut la següent a lliurar la seva “bolleta” per a ella este era un moment especial, un dels seus actes preferits de les festes i l’ha viscut amb un ampli somriure a la cara. La comitiva ha donat unes quantes voltes per acabar a la perruqueria de la Placeta del Sol on Maria Aloy s’ha convertit en la nova Obrera Casada de 2015. Maria com Sofia ja va ser Obrera Fadrina de manera que ja sap el que és viure esta experiència.

obreres 16 obreres 18 obreres 17 obreres 20

Minuts més tardes Amparo Latonda acudia al Restaurant Ricart per elegir Mónica Martínez com a segona Obrera Soltera de 2015. Mònica ha recollit el testimoni sorpresa de les mans d’Amparo qui no ha pogut dissimular l’emoció del moment.

obreres 21 obreres 22 obreres 23 obreres 25

Finalment, la comitiva ha eixit del nucli antic per arribar fins a la Gran Via del País Valencià on Amparo Romero ha lliurat la bolleta a M. Jesús Martínez qui ha rebut la notícia entre crits, aplaudiments i abraçades dels familiars i amics que s’amuntonaven a les portes de casa seua.

obreres 26obreres 28 obreres 31 obreres 34
Aquesta nit les quatre nou obreres i els 19 Majorals de 2015 seran presentats oficialment davant de tots els ciutadans a l’escenari del recinte firal. Després la música de Soraya posarà el punt final a unes festes úniques i incomparables.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment