NotíciesOci i Cultura
Foto: Bes Audiovisual

Foto: Bes Audiovisual

Amb la intenció de poder portar el nom del poble de Bétera i els costums i tradicions per tot arreu, l’Aljama de Bétera viatja a Alemanya per a participar a l’Oktoberfest.

Un total de 52 persones parteixen hui cap a Alemanya i 39 participaran en la desfilada folklòrica que es fa el diumenge 21 dins dels actes de l´oktoberfest de 2014, “anem a mostrar un poc de la nostra festa de les alfàbegues, que tanta estima li tenim tots els Beterans i Beteranes, i fins i tot ens portarem una alfàbega que en molt de carinyo ens està preparant Ramon Asensi, ha segut tot un repte aconseguir tindre l’alfàbega a punt i trobar la manera de portar-la a Munich, esperem i desitgem que arribe en les millors condicions”, afirma José Codina, president de l’Aljama .

Una de les components del grup, Xus Ingles, que va ser Obrera en l´any 1997, es tornarà a vestir d’ obrera per mostrar l’esplendor del tratge de llauradora Valenciana tal i com el porten les Obreres a Bétera. També hi haurà portadors de l’alfàbega vestits amb els tradicionals mocadors a l’ esquena, i altra part del grup mostrarà un poquet de la indumentària tradicional valenciana.

En esta ocasió també acompanya a l’Aljama de Bétera l’Alcalde de la localitat, German Cotanda, qui també participarà en la desfilada. “Tindrem ocasió de mostrar també alguns dels nostres balls a terres Bàvares, així que demà, eixim rumb a Munich a viure un altra experiència per a tots els components de l´aljama, i a portar el nom del nostre poble i les nostres tradicions a l’oktoberfest.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment