El PSPV del Camp de Túria ha organitzat per al proper dissabte una jornada d’inici del curs polític en què es debatrà sobre la situació de l’educació, la sanitat i les infraestructures pertot arreu de la Comunitat Valenciana. L’acte tindrà lloc al centre sòcio-cultural de Marines amb l’assistència dels càrrecs més importants dels socialistes valencians, entre els quals en destaquen el secretari general, Ximo Puig, el secretari provincial, José Luis Ábalos i el secretari general de la comarca, Xavier Arnal.

La jornada començarà a partir de les 10 del matí amb una dissertació a càrrec de Pilar Sarrión, diputada autonòmica, que en parlarà sobre “L’Estat de l’educació al País Valencià, reptes al Camp de Túria”. A continuació, a les 11:30 hores, tindrà lloc una xerrada sobre “les Infraestructures i la sostenibilitat al  Camp de Túria: dades d’una legislatura perduda”, amb el diputat i membre de l’executiva nacional Francesc Signes.

Finalment, hi haurà una xerrada del membre de l’executiva nacional del PSPV, Ignacio Subías, que exposarà la visió dels socialistes sobre “El fracàs de la política sanitària de Fabra a la nostra comarca: el cas de l’hospital de Llíria”, amb Ignacio Subías, a partir de les 12:30 hores. La jornada conclourà amb un dinar per a tots els assistents que així ho confirmen.

El secretari general del PSPV al Camp de Túria, Xavier Arnal, ha afirmat que la celebració d’aquesta jornada d’inici de curs polític “referma la idea que la nostra comarca és una de les prioritats que tenim els socialistes per a les properes eleccions autonòmiques i municipals atès que el Camp de Túria és una de les grans perjudicades de les polítiques regressives i balafiadores del Partit Popular pel que fa a l’educació amb instal·lacions obsoletes i antigues i, d’altra banda, amb un hospital comarcal que naix amb mancances importants per als usuaris”.

Arnal ha animat els militants del PSPV “a participar en aquestes jornades perquè entre tots farem una societat millor, més justa i democràtica i plantejarem les solucions als greus problemes que els 20 anys del Partit Popular al capdavant de la Generalitat ens ha deixat; per això, amb més força i convicció hem de continuar treballant per obtenir la confiança dels valencians per poder gestionar l’administració autonòmica a partir del proper any”. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment