cartell mamaaaZorongo Teatre torna amb la il·lusió d’haver creat una nova obra per a mostrar-la al públic de Bétera. En aquesta ocasió ens presenten “Mamaaá ???” un text adaptat de l’original autor Marc Egea que ha autoritzat a la companyia el seu text lliure de drets.

En ella dos germanes de distint pare, i mare massa longeva, creuen arribat el moment de decidir sobre l’anhelada herència. Cada una d’elles ha fet els seus plans al respecte i hauran de trobar la manera de posar-se d’acord.

Segons el seu director, Dídac Moreno, “és una obra destinada a tot el públic, una comèdia de caràcter marcadament còmic, amb un llenguatge planer i portada, per tant a bon ritme, de manera que el públic la trobe lleugera, divertida i fins i tot gaudeixi d’una bona interpretació”.

P1110099En aquesta ocasió el llenguatge escollit ha estat el castellà i l’obra dura al voltant de l’hora i quart. Mª José Fabregat i Lourdes Sierra serán les protagonistes baix la direcció de Dídac Moreno. A més, en aquest muntatge ha col.laborat Mª Antonia Casellas com a regidora, May Aloy, ajufant de direcció i Ramón López amb la il.luminació i el so.

El preu de les entrades serà de 5 euros dels quals 1,25 euros aniran destinats a Càritas la Puríssima.

Més de 20 persones implicades en diferents projectes

La obra “Mamaaá??” com els altres projectes de Zorongo Teatre està pensada per a poder ser presentada a diferents certàmens nacionals de teatre. “Degut a la falta de subvencions, el grup ha de finançar-se a partir de premis i d’altres incentius. Tal cosa ens a presentar els espectacles competitius si volem tenir opcions de ser seleccionats per els diferents jurats”, afirmen des de l’entitat”.

No és l’únic projecte de Zorongo Teatre: “Deesses!” continua fncionant; “Casats vius” el musical, manté el seu calendari d’estrena a Bétera per al mes de juny i amb “Miguel de Molina” recentment la companyia va actuar a l’Ateneu de València i a l’Eliana.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment