FallesNotícies
boceto falla beteraboceto falla beteraesLa Junta Local Fallera de Bétera organitza un any més un dels actes més esperats pels apasionats de les falles: la presentació dels esbossos dels monuments fallers que lluiran al carrer el proper mes de març. L’acte tindrà lloc este diumenge 7 de desembre a les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera.
Les cinc comissions fallers seran les encarregades de desvetlar mitjançant un audiovisual com seran els monuments que es plantaran a les respectives barriades. A més a més, els artistes fallers encarregats de engalanar els carrers de Bétera amb les seues creacions explicaran al públic present els seus esbossos i la critica que en volen transmetre.
L’acte de presentació d’esbossos també és un dels més esperats dels Quadres d’Honor 2015 de les comissions de Bétera, doncs és el primer acte oficial on participen i a més de conèixer amb detall com seran els seus monuments, també rebran una copia de l’esboç del seu monument signat per l’artista encarregat de la seua construcció.
Un acte on cada any són més els curiosos que s’apropen per a conèixer els millors secrets de les comissions  i que sense dubte té gran repercusió dins del món faller.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment