Oci i Cultura
img_4913El proper dissabte, 13 de desembre, la Asociació Cultural l’Aljama de Bétera celebra la VII Edició de la Mostra de Música i Balls Tradicionals. Aquest és un acte cultural que es consolida any rere any i que en esta ocasió es molt especial ja que l’Aljama dedicarà la recaptació de la taquilla a l’Associació Aspanion, dedicada a l’atenció de xiquets amb càncer.
Aquest any  els assistents gaudiran de l’espectacle Mixtures on actuaran l’orquestra del CAM de Bétera, el grup de danses i la rondalla de l’Aljara i Pep Gimeno “Botifarra”. En aquest acte l’Aljama a mes celebra els seus primers 10 anys de vida.
La VII Mostra de Música i Cultura Tradicional tindrà lloc este dissabte 13 de desembre, a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera. A l’Ateneu podeu trobar entrades a la venda en l’horari habitual d’obertura. Preus: 4 euros adults / 2 euros xiquets.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment