FallesNotícies

jornada convivenciaLa Junta Local Fallera de Bétera va celebrar el passat dissabte  la “Jornada de convivència” amb els màxims representats del 2015. Per tal d’aconseguir-ho la JLF va organitzar pel matí una escapada al circ amb els representats infantils 2015 i la Fallera Major Infantil de Bétera.

Tots junts varen disfrutar de la funció i després i per continuar les relacions varen anar a dinar. Ja per la nit, les Falleres Majors de les cinc comissions i els seus Presidents juntament amb la Junta Local Fallera varen rebre per a iniciar el sopar de nadal a la Fallera Major de Bétera, la qual havia assistit a l’exaltació de les Falleres Majors de Benetússer.

Durant tota la jornada es va respirar un ambient de germanor fallera, caracteritzat per les nombrosos rises i jocs als que van jugar els infantils i les llargues converses i balls de les representats majors. Tot amb la finalitat d’establir llaços d’amistat i potenciar les relacions abans de donar inici als actes comuns fallers.

IMG-20141213-WA0004 IMG-20141214-WA0019

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment