Oci i Cultura

No hi ha res millor que que els Reis Mags et deixen llibres i música com a regal si t’has portat bé i per això la Fira del Llibre de l’Ateneu Cultural de Bétera continua oberta fins el proper dilluns 5 de gener.

L’agenda a la fira continua i demà dissabte dia 3 de gener tots els xiquets tenen una cita molt especial amb Dani Miquel que presenta a Bétera el seu nouc CD “A Nadal un pas de pardal”. I per la nit altra cita important: la presentació de “Mixtures”, el nou CD de l’Aljama de Bétera. La Fira obrirà els dies  2, 3, 4 i 5 de gener.

20150103Agenda Fira del Llibre de Bétera 

> Divendres2 de gener, a les 19.30, Joan C. Martin presentarà Los supervinos 2015 (Los libros del lince). L’activitat inclou sopar, tast i col·loqui, per 10 euros. Cal inscripció prèvia a ateneubetera@gmail.com. Després del sopar, sorpresa musical.

> Dissabte 3 de gener, a les 18.30, presentem A Nadal un pas de pardal, de Dani Miquel. L’editor Ricard Peris també presentarà les novetats d’Andana Editorial.

> El mateix dissabte 3 de gener, a les 23.00, l’Aljama de Bétera presentarà el treball Mixtures.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment