Oci i Cultura

No hi ha res millor que que els Reis Mags et deixen llibres i música com a regal si t’has portat bé i per això la Fira del Llibre de l’Ateneu Cultural de Bétera continua oberta fins el proper dilluns 5 de gener.

L’agenda a la fira continua i demà dissabte dia 3 de gener tots els xiquets tenen una cita molt especial amb Dani Miquel que presenta a Bétera el seu nouc CD “A Nadal un pas de pardal”. I per la nit altra cita important: la presentació de “Mixtures”, el nou CD de l’Aljama de Bétera. La Fira obrirà els dies  2, 3, 4 i 5 de gener.

20150103Agenda Fira del Llibre de Bétera 

> Divendres2 de gener, a les 19.30, Joan C. Martin presentarà Los supervinos 2015 (Los libros del lince). L’activitat inclou sopar, tast i col·loqui, per 10 euros. Cal inscripció prèvia a ateneubetera@gmail.com. Després del sopar, sorpresa musical.

> Dissabte 3 de gener, a les 18.30, presentem A Nadal un pas de pardal, de Dani Miquel. L’editor Ricard Peris també presentarà les novetats d’Andana Editorial.

> El mateix dissabte 3 de gener, a les 23.00, l’Aljama de Bétera presentarà el treball Mixtures.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment