Falles

falla la barraca betera 1La festa fallera a Bétera ja va començar la setmana passada amb la presentació de la Falla Gran Via del Sud i este dissabte continua amb l’acte de presentació de les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor de la comissió més antiga de la localitat, la Falla La Barraca de Bétera.  Será demà dissabte al Palauet a partir de les 17.00 hores.

Inquieta, alegre, contenta i molt feliç per representar als infantils de la seua comissió és o es mostra Isabel Asensi i Vergara, que serà exaltada demà com a fallera infantil. Per a esta fallera des de naixement és un somni ser la màxima representant infantil un nomenament “que em va arribar totalment per sorpresa i que no em s’esparaba”, assegura. Ja està pensat en què la cremà serà l’acte més trist de tots es que li queden per viure però també serà “el colofó” d’unes inoblidables falles.

Raul Garay Carrasco ja va ser President Infantil l’any passat però continua tenint la mateixa il·lusió per tornar a ser este any i gaudir un cop més de l’experiència. El representant dels infantils es defineix com un nen alegre i responsable, educat i noble a qui li agrada molt la pólvora i tot el relacionat amb ella. A diferència d’Isabel un dels actes que més espera és la cremà ja que és un veritable amant del foc.

Mireia Calvo Monteagudo, Fallera Mallor de la Falla La Barraca per a les falles 2015″, aquestes són les paraules que Mireia somia amb escoltar demà dissabte de la veu del presentador, no veu el moment de fer-ho i les espera emocionada entre preparatius. Xarrant amb Betera.com ha volgut aprofitar l’ocasió per agrair públicament a tota la seua familia, a la falla i al seu xic, que a més és el president de la comissió, “la confiança dipositada en mi perquè els represente”. Mireia ens explica entre rialles que el dia que la van triar va coincidir amb el seu aniversari un regal meravellós i un dia especial que no oblidarà mai. Per a esta jove”les falles són una manera de viure, “sense elles la meua vida no seria el mateix”, afirma.

falla la barraca betera 2Francisco Miguel Sandiego Campos és des de fa uns anys el president d’esta comissió i sent que enguany seran unes falles especials ja que “conte amb la millor companyia i a més a més pinten molt bé”. No hi ha res d’estes festes que no li agrade però destaca que el que més li complau és veure la unió que hi ha entre els fallers.

Sobre els monuments fallers de 2015 confessa que han tingut millors projectes però que “mai se sap a què podem optar fins el jurat passe i ens puntue”. Entre els seus desitjos és que Bétera visca unes excel·lents falles i que “el temps ens acompanye en tot moment”. Respecte a la disparitat d’opinions d’on seria millor situar l’ofrena, Francisco opina que “ha de quedar-se en la ubicació actual ja que és allí on està l’Església de la Mare de Déu”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment