FallesNotícies

IMG_1709005870975Com ja va sent habitual la Casa de la Cultura de Bétera s’engalanarà aquest cap de setmana per acollir la presentació de la Falla Carraixet. Betera.com ha volgut parlar amb els màxims representants de la comissió amb l’objectiu que els veïns els coneguen un poquet millor.

José Guerrero i Alejo té 12 anys i és estudainte de sisè de primària. Durant les falles de 2015 repetirà any més President Infantil del Carraixet. Encara repeteix experiència continua pensant que representar als infantils de la seua comissió és “un somni fet realitat per a ell” i ens confirma que la seua elecció un any més va ser inesperada. José serà protagonista un any més, i com no podia ser d’una altra manera vol agrair als seus pares l’esforç perquè així siga.

La Fallera Major Infantil serà oficialment des de demà dissabte Lucía Cotilla i Rubio, fallera des que va néixer. Esta estudiant de cinquè de primària compta les hores perquè arribe la seua presentació nerviosa i amb moltes ganes per compartir aquest acte amb la Fallera Major que ni més ni menys que és la seua mare. “Per a mi està sent un any especial, una experiència única i espere estar a l’alçada de les circumstàncies fins al final del meu regnat”, afirma.

IMG_1702741414623Mari Carmen Rubio i Espinosa, Maica per als amics és la Fallera Major de la Falla Carraixet per a aquest 2015. No és la primera vegada que ostenta aquest càrrec ja que Maica ja va ser fallera major de fa 12 anys. Tot i repetir Maica està més nerviosa que mai per l’acte de demà ja que els nervis es multipliquen per dos en compartir el regnat amb la seua filla. “Estic molt orgullosa de la meua comissió i que esta continue en peu”, afirma.

El president d’aquesta comissió és Jose Mª Ros i Ros, faller de sentiment i amb alguns anys d’experiència en el càrrec. Per Jose Mª als fallers i falleres de Bétera “haurien d’involucrar-se encara més i donar el màxim suport a la Junta Local Fallera del nostre poble ja que són ells els que treballen per a tots”.

De la seua comissió destaca a la gent “els meus fallers per a mi són els millors ja que sempre hi són quan se’ls necessita”. Pel president estes falles es presenten molt bé, amb molta il·lusió, molta festa “i amb molt bons monuments que intentem superar any rere any amb molt d’esforç”.

Xema, com el coneixen a la comissió, pensa que “ser un bon president consisteix a escoltar els fallers i no dictar el que s’ha de fer”. Per a aquest faller de cor l’ofrena hauria de celebrar-se a l’Albereda, “seria la millor ubicació ja que en l’actual es queda reduïda i cal que l’acte evolucione. Si fos en l’Albereda els fallers baixarien pel carrer del Trinquet i res més entrar tindrien de cara una cadafal amb la Mare de Déu, el que seria molt emocionant “, i apunta que” no menysprea la ubicació actual però lluiria molt més en l’Albereda “.

Per acabar el president del Carraixet vol convidar tots els veïns a que s’acosten a seua demarcació a gaudir de les pròximes festes falleres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment