IMG-20150125-WA0005Amb l’arribada del mes de febrer al municipi de Bétera l’activitat fallera s’intensifica i es va notant que ja no queda res perquè arriben les festes falleres. Este dissabte serà la presentació de la Falla Gran Via de l’Est que degut al nombre de fallers divideix en dos este acte, de manera que demà serà el torn de la Presentació i Exaltació de la Fallera Major de 2015 i la propera setmana serà el torn de els infantils i els seus representants.

La Fallera Major d’aquesta comissió pera este 2015 és Mireia Vitar i Martínez, té 25 anys i treballa a una escoleta infantil. La jove pertany a esta falla des de ben xicoteta pel que per a ella esta experiència està sent tot un somni. “Em sent orgullosa i emocionada alhora per representar la meua comissió i espere estar a l’alçada de les circumstàncies que el càrrec requereix”, afirma Mireia. Entre els actes que més espera es troba l’Ofrena, “a mi m’agrada que este acte continue fent on s’ha fet fins ara ja que és en l’Avinguda de la Constitució on es troba l’Església”.

Mireia participa activament tant en el grup de playbacks i balls regionals, “m’encanta participar i ballar”, afirma. La indumentària és important per a ella de manera que demà lluirà un vestit nou del qual ens ha avançat que serà “del segle XIX confeccionat per la seua modista de sempre”. Mireia vol agrair a la seua família i a la directiva de la falla la confiança que han dipositat en ella per ostentar aquest càrrec.

IMG-20150125-WA0006El president de la Falla Gran Via de l’Est este any és Jose Antonio Aparisi. Més conegut per tots com Tonet, té 36 anys i es dedica al sector de la construcció. Este és el seu primer any en el càrrec i afirma que “no té cap por encara que sap que és un càrrec que requereix molta dedicació, moltes hores de treball i sacrifici”. Per a Tonet ser el màxim representant de la comissió “és un somni que vaig a viure al costat de Mireia i junt amb els representants infantils, Naroa i Miguel Ángel”.

“Vull agrair a la meua família i a la comissió directiva la confiança dipositada en mi i en què puc fer bé esta tasca dedicada als fallers de l’Est”. Espera que les Falles de 2015 isca tot perfecte, “l’important és viure intensament, al màxim” ja que  “estes són les millors festes que hi ha i  no s’han de perdre mai “.

Per a Tonet “la Junta Local Fallera de Bétera organitza els actes perquè tot isca millor, per tant cal fer el que ens diguen” i afegeix que “l’ofrena ha de continuar fent-se en la ubicació habitual ja que és on està l’església”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment