IMG-20150125-WA0009Febrer va arribant al seu final i amb ell, conclou el cicle de presentacions falleres de 2015. El punt i final el posa la presentació i exaltació de la Fallera Major Infantil i el President dels menuts de la Falla Gran Via de l’Est que tindrà lloc esta mateixa vesprada a la Casa de la Cultura de Bétera.

Miguel Ángel Campos serà nomenat esta mateixa vesprada President Infantil d’esta comissió, un nomenament que li va arribar per sorpresa el dia en que va veure com la comissió arribava a casa sense saber-ho per a donar-li la sorpresa.

El xiquet es confessa un veritable amant de la pólvora i els “mascletaes” i per a ell és un orgull representar als fallerets allà on va. Espera la vesprada de hui  amb moltes ganes i ens ha avançat que lluirà un vestit de “torrentí” que li han fet al seu gust perquè es trobe guapo i còmode. Per a ell les falles són la seua vida, “una festa on tirar molts petards i fer nous amics”.

IMG-20150125-WA0010Este any la Fallera Major Infantil de 2015 és la nineta Naroa Barba, una fallera que pertany a la comissió des que va néixer i que confessa que és una fallera de “tot cor”.

Per a ella l’acte d’esta vesprada és el més esperat de tots, ja que segons afirma “és quan comencen veritablement les falles de 2015”. Per a l’ocasió lluirà un preciós vestit del qual no ens ha volgut revelar cap detall, ja que prefereix que siga sorpresa.

Des Betera.com ha volgut aprofitar l’ocasió per dir-los als xiquets de la seua comissió que “espera estar a l’altura de les circumstàncies i que passejarà de lo mes pagada per tot el poble representant als fallerets de l’Est el millor que sàpiga”.

Naroa ha volgut agrair a seua família l’esforç que està fent perquè ella puga lluir com una princesa. A més no s’oblida de la Fallera Major, Mireia, “que està sempre al meu costat cuidant-me i mimant-me”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment