Falles
Les Falles de 2015 ja estan ací i el llibret faller de Bétera ja està al carrer. Este dissabte la Junta Local Fallera de Bétera i les seues Falleres Majors varen repartir el llibret de falles als establiments del municipi.
La Fallera Major Infantil, Lorena Cremades, acompanyada per el Presidente de la Junta, José María Asensi, va recórrer tots els comerços de la localitat que han participat i col·laborat per donar-los en mà el llibret de Bétera amb els itineraris programats per a les pròximes setmanes,  mentre que els establiments entregaven la voluntat per a la festa.
Així, la JLF Bétera vol fer partícips directes de la festa als establiments els quals col·laboren tant amb la Junta Local com amb les cinc comissions falleres.
reparto llibret betera 1 reparto llibret betera 3 reparto llibret betera 2 reparto llibret betera 4
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment