PROGRAMA FALLES BETERA OK

Dissabte 28 de Febrer

-A les 18:30 hores en l’Ajuntament les Falleres Majors de Bétera juntament amb la JLF rebran als màxims representants de les distintes comissions els quals deixaran constancia del seu regnat, signant al LLIBRE D’HONOR de la población.

-A les 23:30 hores punt de trobada de les comissions falleres a la Glorieta per fer entrega del “NINOT INDULTAT” a l’Ajuntament Vell i a continuació   “FESTA DEL NINOT”  promovuda per Junta Local Fallera.

Dissabte 7 de Març

-A les 19:00 hores congregació de les comissions i JLF a la Glorieta. A continuació “INAGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL NINOT”  a l’Ajuntament Vell. L’exposició estarà oberta al públic fins al 13 de Març a les 20h. L’horari de l’exposició será de Dilluns a Divendres de 17h a 20h.

– A les 23:30 hores  “CRIDA” de les Falleres Majors a CASA NEBOT anunciant l’arribada de les Falles; en acabar “DISCOMÒBIL” promovuda per Junta Local Fallera.

Falla La Barraca 4Diumenge 15 de Març

– A partir de les 23:00 hores  “CANTÀ A LES FALLERES MAJORS i PRESIDENTS” de les respectives comissions i a les Falleres Majors de Bétera. L’ordre de les cantaes serà: Falla Gran Via del Sur, Falla Gran Via de l’Est, Falla la Barrca, Falla Carraixet i Falla Junqueral, finalitzant l’acte a l’Ajuntament on es cantarà a les FFMM Bétera.

– A les 24:00 hores “PLANTÀ” oficial dels monuments infantils i majors.

Dilluns 16 de Març

– A les 11:00 hores visita del Jurat per valorar els monuments fallers

– A les 17:00 hores concentració de totes les comissions a la glorieta per a donar inici una cercavila fins a la Casa de la Cultura de Bétera on les Falleres Majors de Bétera faran “entrega dels premis als monuments fallers”.

Dimarts 17 de Març

– A les 17:00 hores concentració de totes les comissions falleres en la Glorieta per a donar inici a la “CAVALCADA FALLERA” pels carrers del nostre poble.

-Des de les 23 hores les Falleres Majors de Bétera desfilaran per “L’OFRENA de VALÈNCIA” per fer entrega dels seus rams a la Verge com a representants del poble.

Dimecres 18 de Març

– A les 17:00 hores concentració de les comissions falleres a la Glorieta per fer “OFRENA A LA MARE DE DEU DELS DESEMPARATS”. Les Falleres Majors de Bétera tancaran l’ofrena i seguidament es cantarà l’Himne Regional.

Dijous 19 de Març

-A les 10:20 hores concentració de les comissions a l’Esglèsia de la Puríssima per realitzar “L’OFRENA A SANT JOSEP”; en acabar, cercavila pels carrers del poble.

– A les 12:00 hores “MISA EN HONOR A SANT JOSEP”, a l’Esglèsia dels Desemparats.

– Des de les 13:30 hores “MASCLETÀ” de les falles del poble per ordre de Premi.

IMG_1019– A les 17:00 hores concentració de les comissions a la Glorieta per fer “OFRENA AL XIQUET DE BÉTERA” i “CANTÀ” al parc Xiquet de Bétera. En acabar acomiadament de totes les comissions falleres a la Glorieta amb la tradicional disparà de traques.

– A les 22:00 hores “CREMÀ DELS MONUMENTS INFANTILS”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presencia en la cremà del monument infantil guardonat amb el primer premi

– A partir de les 23:30 hores “CREMÀ DELS MONUMENTS MAJORS”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presencia en les cremaes dels monuments de totes les comissions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment