Falles

cartell Festa del NinotEl mes de març s’acosta i els actes fallers comencen a proliferar a Bétera. Este cap de setmana ja tenim agenda a la nostra localitat i també a València, on diumenge se celebrarà la primera mascletà a les 14.00 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

Ací en Bétera demà dissabte a les 18.30 hores les Falleres Majors i Presidents de les cinc comissions arribaran a l’Ajuntament de Bétera on la Corporació Municial i la Junta Local Fallera, encapçalada per les Falleres Majors de Bétera, donaran la benvinguda als quadres d’honor de les comissions. A continuació, comissió a comissió al despatx de l’Alcalde deixarà constancia del seu regnat signant el Llibre d’Honor de la població.

Ja a la nit, a les 23:30 hores, les respectives comissions del poble es reuniran a la Glorieta, punt tradicional de trobada de les comissions. En aquesta ocasió aniran acompanyades pels ninots tant majors com infantils candidats de l’indult. Els fallers faran un xicotet recorregut pels carrers del poble amb els ninots fins lliurar-los a l’Ajuntament Vell, local que es convertirà des del dia al  en el museu faller de la població i on el poble podrà votar el ninot que vols que siga indultat de les flames.
En acabar tindrà lloc la tradicional “Festa del Ninot” on les comissions acudiran al Pub Alameda 17 en un acte organitzat per JLF Bétera i que any rere any és més multitudinari.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment