FallesNotícies

falleras mayores betera

Demà, dissabte 7 de març, la Crida fallera donarà inici a la setmana gran de la festa valenciana per excel·lència, les Falles.

Les Falleres Majors de Bétera, Mª José Gelde i Lorena Cremades, donaran la benvinguda el dissabte a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles, però abans, i a les 19.00 hores i a la porta de l’Ajuntament Vell inauguraran l’exposició del Ninot, la qual quedarà oberta al públic des del dilluns 9 i fins al divendres 13 en horari de 17 a 20 hores.

Serà a les 23.00 hores quan les comissions falleres tornen a reunir-se per tal d’assistir a l’acte de la Crida des de Casa Nebot. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcalde i President Nat de la JLF, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment