falleras mayores betera

Demà, dissabte 7 de març, la Crida fallera donarà inici a la setmana gran de la festa valenciana per excel·lència, les Falles.

Les Falleres Majors de Bétera, Mª José Gelde i Lorena Cremades, donaran la benvinguda el dissabte a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles, però abans, i a les 19.00 hores i a la porta de l’Ajuntament Vell inauguraran l’exposició del Ninot, la qual quedarà oberta al públic des del dilluns 9 i fins al divendres 13 en horari de 17 a 20 hores.

Serà a les 23.00 hores quan les comissions falleres tornen a reunir-se per tal d’assistir a l’acte de la Crida des de Casa Nebot. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcalde i President Nat de la JLF, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment