cartell concurs paellesDemà divendres la comissió de la Falla Gran Via del Sud de Bétera dóna inici a un cap de setmana molt faller. Tant és així que demà tindran l’encesa de l’enllumenat de l’Avinguda País Valencià, carrer principal de la demarcació. A continuació gaudiran d’un ambient mñes que faller i és que celebren el concurs de paelles per ambientar així la seua barriada i en acabar continuaran la festa amb una discomòbil prefalles.
Ja dissabte participaran dels actes preparats per la Junta Local Fallera com són la inauguració de l’exposició del ninot i la tan esperada Crida, donant així  per oficial que les Falles 2015 han arribat”
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment