FallesNotícies

crida betera 4El col·lectiu faller de Bétera va celebrar dissabte a la nit la Crida que anuncia la proximitat de les festes falleres. Des del balcó de la Casa Nebot les Falleres Majors i els fallers i falleres de les cinc comissions van fer una crida a tots els ciutadans a participar i gaudir de la Falles de 2015.

La comissió de la Falla Gran Via del Sud va voler estar a prop de  les seues dos falleres, Mª José Gelde  y Lorena Cremades, que enguany canviaran el seu casal per representar Bétera en cada acte que es celebre, i  per això van lluir una gran pancarta en què es podia llegir “Els somnis es fan realitat. Estem al vostre costat”.

Va ser un acte on les cinc comissions van ser les protagonistes. Com a novetat aquest any van parlar les cinc Falleres Majors de Bétera i es va projectar sobre la façana de la Casa Nebot un vídeo amb imatges de les comissions.

Com cada any va ser un acte emotiu i emocionant. Tant Lorena com Mª José es van mostrar nervioses però il·lusionades i des del balcó, micròfon en mà, van convidar als fallers i veïns de Bétera a gaudir al màxim de les pròximes festes. Però  acte seguit, l’Alcalde de Bétera, Germán Cotanda, els va lliurar les claus de la ciutat.

L’acte concluia amb l’Himne de la Comunitat Valenciana i amb un castell de focs d’artifici.

crida betera 1 crida betera 7 crida betera 8 crida betera 5

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment