ComerçGent de BéteraNotícies

repunt juanjo betera 5El Repunt de Juanjo és un d’aquests comerços xicotets de la localitat de Bétera que cada dia lluita per alçar la persiana tot i la crisi econòmica. El seu propietari, Juanjo Asensi, va obrir aquest local fa ara tres anys i poc a poc ha anat ficant-se a la butxaca als seus veïns,  només cal passar una estona amb ell per adonar-se que coneix el nom de les seues clientes, el que els agrada i el que necessiten amb un tracte proper i personal.

Com tota bona paqueteria, la botiga està abarrotada de productes que mai passen de moda: fils, guix, llana, botons, agulles, cintes de tots els colors, cordons, tisores, etc. “Abans se’ns trencava un mitjó i el tiràvem al fem, ara la crisi econòmica ha fet que tornem a comprar ous de fusta per remendarlos tal com feien les nostres mares i les nostres iaies”, ens explica Juanjo.

repunt juanjo betera 2

“No és la casa de la tia Pilar la bobina que era una paqueteria a Bétera on trobaves tot el que pogueres imaginar però intentem tenir un bon ventall de productes que es venen cada dia. A més ara volem introduir més productes de merceria com pijames, camises de dormir o roba interior per a majors i xiquets. En definitiva ens anem adaptant al que ens demanen els veïns “, ens explica Juanjo.

Entre les seues prestatgeries i perxes trobem també nombrosos productes dedicats a la indumentària valenciana tradicional, “al meu marit Paco li agrada molt i per això hem volgut tindre un bon sortit de productes perquè els veïns no hagen d’ eixir de Bétera per comprar una brusa, una faixa, unes sinagües o unes calces de fallera”. La seua vinculació amb el món faller és evident ja que cada any col·labora amb la Junta Local Fallera de la localitat donant blusons brodats per a les Falleres Majors de la localitat.

repunt juanjo betera 6“Les paqueteries tradicionals com les d’abans ja no existeixen i nosaltres volem recuperar tots aquells productes que les iaies encara ens demanen”. Juanjo ha notat com en els últims temps s’han tornat a posar en valor els productes fets a mà, “tinc algunes clientes que estan aprenent a cosir ia fer-se la seua pròpia roba i els seus patrons. Molta gent torna a teixir o fer puntdeganxo. A més també brodem i fem arreglos de roba i reparacions que és un servei que ens funciona molt bé”.

El dia 20 de març farà tres anys que Juanjo va obrir aquest establiment “estava en situació d’atur i necessitava crear un autoocupació”. Ens agrada el comerç local i per això des BETERA.COM volem desitjar a Juanjo i a Paco molt de èxit perquè continuen complint anys amb la persiana oberta.

repunt juanjo betera 1 repunt juanjo betera 3 repunt juanjo betera 7 repunt juanjo betera 4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment